Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които
Коментари Харесай

Джейсъм Стейтъм търси отмъщение за миналото си и още

Ето я ежеседмичната доза  части и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play  ► и заслужиха място в . Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Втори късмет



Разказана първо в документален филм, мъчителната, само че обнадеждаваща история на Деми Ловато чуваме и в новия ѝ албум “Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over ”. Третият сингъл от него е едноименният “Dancing With The Devil ” , в който тя се връща към случая от 2018 година , когато свръхдоза едвам не лишава живота ѝ. Кадрите към клипа на разтърсващото парче пресъздават този епизод от живота на 25-годишната тогава изпълнителка, през днешния ден към този момент преборила демоните си.

Обещаващ глас



Оливия Родриго е едно от имената, което в случай че не сте чували до момента, евентуално ще срещате постоянно отсега нататък. 18-годишната изпълнителка стартира кариерата си във филми на Дисни, а през януари 2021 първият ѝ музикален сингъл “Driver’s License ” дебютира под №1 в класацията Billboard Hot 100, като счупи два пъти връх на Spotify за ария с най-вече слушания за един ден. Второто ѝ парче се споделя “Déjà Vu ” и продължава замечтаното поп звучене на Родриго , повече от което ще можем да чуем в дебютният ѝ албум, плануван за май.

Самотни монолози



Новият сингъл на Нели Петкова е нежната балада „ Не желая “ , която ни потапя в размислите и възприятията след една разлъка. Кадрите на стилното видео са снимани край София, а певицата за първи път взе участие и като режисьор , дружно с Иван Иванов. Песента ще бъде част от албума на Нели , който следва да излезе напролет.

КИНО

В търсене на правдивост



Новият филм на Гай Ричи е озаглавен “Wrath of Man ” , а основната роля в него поверява на един от обичаните си артисти – Джейсън Стейтъм . Тук той играе тайнствен нов чиновник в охранителна компания , която всяка седмица транспортира стотици милиони долари измежду Лос Анджелис. По време на грабеж Ейч , както е именуван героят, изненадва с умения сътрудниците си, и скоро излиза наяве, че е приел работата, с цел да търси на убийците на сина си . Дали ще успее да отмъсти за загубата, можем да разберем от 7 май, когато е премиерата на кино лентата.

Грехове от предишното



Катрин и Джеймс са съпружеска двойка, която се мести от Манхатън в малко градче край Хъдсън през 80-те, където брачният партньор стартира работа като учител в локалния лицей. Вместо двамата да продължат умерено фамилния си живот, се оказва, че новият им дом крие притеснителни секрети, свързани освен с предходните му жители, само че и предишното на Джордж . Хорър трилърът “Things Heard and Seen ” е разполагаем в Netflix от 29 април, а в основните функции са Аманда Сейфрид и Джеймс Нортън .

Нова глава



Това лято следва да забележим дълго чаканото продължение на една класика от 90-те. Наследник на Майкъл Джордан в „ Космически забивки: Нови митове “ е ЛеБрон Джеймс , който като се изключи че играе себе си, е и татко с упоритости синът му да тръгне по неговите стъпки . Когато момчето се изгубва в друго измерение, баскетболистът може да го измъкне единствено в случай че дружно с Бъгс Бъни и още няколко анимационни герои победят на терена тим от цифрово усъвършенствани първенци, основани от изкуствен интелект (в ролята - Дон Чийдъл). Историята, която с изключение на развлечение дава обещание и обръщение за смисъла на фамилията и това да бъдеш себе си, излиза на 16 юли.

ОЩЕ

Цветни мечти



Лили-Роуз Деп , дипломат и муза на Dior, показва новата линия червила Rouge Coco Bloom на френската марка. В свежото рекламно видео, което даде начало на акцията, актрисата и модел е въплъщение на младостта . Гледайки фрагментите, няма по какъв начин да не усетите независимост, сила и топлота от целувките на слънцето по лицето си – и предпочитание да ги предадете нататък с някой от новите нюанси на Dior върху своите устни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР